La presoteràpia es un sistema terapèutic contrastat i molt utilitzat en medicina estètica, angiologia, fisioteràpia i rehabilitació. Utilitzant el sistema de massatge de la presoteràpia es produeix una activació de a circulació, tant venosa com limfàtica, obtinguen un efecte linfodrenant i estimulant de la reabsorció de líquids intersticials (intracel•lulars) que no son absorbits pel sistema venós, afavorint el seu drenatge cap els vasos sanguinis. La presoteràpia ajuda com a complement a tractaments contra la cel•lulitis i de reducció de greix degut al seu efecte linfodrenant i circulatori, amb el que facilita la eliminació natural de les toxines i afavoreix i estimula els problemes de retenció de líquids.

EN QUE ES BASA?

La presoteràpia es basa en aplicar determinades prensions d’aire sobre diferents parts del cos exercint una compressió i un relaxament alternats que actuen d’una forma molt eficaç en el sistema limfàtic. Aquesta tècnica promou edemes la recuperació de la elasticitat cutània i augmenta la aportació d’oxigen als teixits facilitant la seva recuperació.

Un parell de botes que cobreixen des de els peus fins a l’abdomen amb un determinat numero de càmeres d’aire connectades a un aparell compressor d’aire s’encarreguen d’administrar les prensions d’aire d’una manera efectiva a llarg dels membres afectats ( cames i abdomen).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *