Quan ens fa mal alguna cosa, automàticament ens duiém la ma cap el lloc on tenim el dolor, com si el contacte ens alleugés. De forma natural i sense donar-nos conte estem aplicant el principi fonamental del reiki. Que es una teràpia mil•lenària japonesa per sanar a traves de es mans. Les persones que ho practiquen asseguren que els hi ha canviat la vida. Inclús la medicina al•lopàtica sempre escèptica davant aquesta classe de teràpies ja ha començat ha impartir-la als hospitals.

El reiki que es en japonès “energia universal” consisteix en canalitzar a traves de les mans una poderosa font de vibració, que esta a fora, cap a una mateix o cap altres persones per curar malalties tant físiques com emocionals. Edemes qualsevol el pot practicar o rebre’l ja que no es un do especial reservat a uns privilegiats, sinó una tècnica que es pot aprendre.

.EN QUE ES BASA?

Encara que aquest practica de canalitzar energia te més de 3.000 anys d’antiguitat, va caure a l’oblit fins que va ser rescatada en el 1920 pel Dr. Usui, un monjo i catedràtic japonès al que es considera el primer mestre de Reiki.

Al igual que la acupuntura o el shiatsu aquest tècnica parteix d’una tesis molt senzilla: que l’ésser humà es tot energia. Afirmació que encara que sembli molt esotèrica comparteix certs aspectes amb la física quàntica. El Reiki sosté que quan la energia es bloqueja per qualsevol circumstancia es quan es produeix la malaltia. La imposició de mans a la zona enquistada, serveix per dissoldre el “nus” que impedeix que la energia circuli i així fer que el cos es torni a equilibrar.

El Reiki no es nomes compatible amb qualsevol tractament mèdic, sinó que edemes actua com a complement, ja que en cap cas es recomana suspendre cap medicació per substituir-la amb aquesta tècnica.

El Reiki esta reconegut per la OMS (Organització Mundial de la Salut) com a teràpia natural. Tant a Anglaterra com a EEUU s’utilitza aquest tècnica a mes de 1.000 hospitals.

Usui, primer metre de reiki.

BENEFICIS

Al nostre país encara no hem arribat tant lluny, però ja es comença a aplicar a diversos hospitals. Entre molts pacients que reben aquest teràpia estan els malats de càncer, ja que fent servir Reiki conjuntament amb quimioteràpia, s’ha observat que el cos pot mantindre la fortalesa física necessària per poder suportar el tractament de quimioteràpia.

Els pacients que es fan reiki asseguren que els hi serveis per alleujar els dolor crònics, les migranyes, accelera la recuperació de lesions òssies i musculars, ajuda al cos a combatre infeccions i alleuja l’estrès i l’ansietat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *